Hulladék kezelés

Professzionális hulladék kezelés

Az utóbbi években szerencsére egyre nagyobb figyelmet kapott a megfelelő hulladék kezelés fontossága. Manapság egyre többen igyekeznek környezet tudatos életmódot élni, és sokan gyűjtik szelektíven a szemetet.

Ennek pedig számos előnye van. Ugyanis csak így jöhet létre az újrahasznosítás, amellyel rengeteg időt és pénzt lehet megspórolni.

Ráadásul a környezetvédelem érdekében az egyik legfontosabb szempontnak számít. Az ipari és a kereskedelmi létesítmények esetén pedig még nagyobb figyelmet kell erre fordítani. Hiszen az ilyen helyeken általában rengeteg szemét keletkezik, melyek ráadásul sok esetben még rendkívül veszélyesek is lehetnek.

Cégünk a hulladék kezelés esetén is megbízható és profi segítséget nyújt.

Miért érdemes ránk bízni a hulladék kezelést?

Az Érsek Kft. több évtizedes tapasztalatokra épülve alakult 1990-ben, és az évek során folyamatosan bővítettünk tevékenységi köreinket. Így a lakatos munkák, az ácsmunkák, a bádogos munkák és az épületgépészet mellett ma már a hulladék kezelés terén is professzionális szolgáltatást tudunk nyújtani.

A hulladék kezelés során a szemét termelőinek, vagy birtokosainak telephelyéről elszállítjuk azt a hasznosítók telephelyére. Ezt követően kezdődhet meg a szakszerű újrahasznosítás. Ennek köszönhetően rendkívüli módon védjük a környezetünket, és elkerüljük a nagy mértékű pazarlást.

Veszélyes hulladékok esetén a hulladék termelőitől az ártalmatlanítókhoz szállítjuk azokat. Ilyen esetben több módszert is lehet alkalmazni, amely főként a szemét típusától, összetételétől, fizikai, kémiai illetve biológiai tulajdonságaitól függ. Az égetés során számos szabályt és előírást kell betartani a környezetterhelés jelentős mértékű csökkentésének érdekében.

A gyors és hatékony hulladék kezelés érdekében igénybe vesszük széles körű, és rendszeresen karbantartott gépparkunkat. Rendelkezünk továbbá minden olyan modern berendezéssel, amelyre szükség lehet a szakszerű hulladék kezelés során.

Az évek során számos elégedett partnerünknek nyújtottuk a professzionális szolgáltatásainkat. Ilyen volt többek között a Duna-Dráva Cement Kft., a Zoller és Társa Kft., az LB Knauf Kft., valamint a GE Hungary Kft. Minden esetben törekszünk arra, hogy partnereink igényeit teljes mértékben teljesíteni tudjuk.

Amennyiben Ön is szeretné, hogy a hulladék kezelés professzionálisan és gyorsan menjen végbe, lépjen velünk kapcsolatba! Kollégáink minden felmerülő kérdésre gyorsan és szakszerűen tudnak válaszolni.